загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці вбивають здоров'я, не займаються спортом і вважають себе здоровими

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні офіційно займаються спортом тільки 500 тисяч людей.

В Україні стає все менше і менше здорових людей, і чи не 1% з усього населення може похвалитися своїм здоров'ям. Як пише журнал Фокус, дослідження Світового банку показало, що понад 40% людей у віці від 18 до 65 років мають як мінімум одне хронічне захворювання. При цьому за даними дослідження Gfk Ukraine, 45% українців вважають, що мають "відмінне" і "хороше" здоров'я.

Примітно, що середньостатистичний дорослий за місяць споживає 2 упаковки ліків, з'їдає 4-5 кілограм солодощів, випиває 7-10 літрів пива, викурює 15-20 пачок сигарет, проходить менше 120 кілометрів, лягає спати після опівночі і відводить сну менше 8 годин. "Стереотипні звички в моделі поведінки, які визначають життя 90% населення, руйнують здоров'я", - зазначають психологи. Водночас, за словами головлікаря медичного центру "Олгерд" Петра Кучеренка, бути здоровим при такому способі життя неможливо, оскільки до 30-40 років всі ресурси організму вичерпуються. При цьому, як зазначають психологи, для суспільства, в якому здорові люди є винятком, хвороба є нормою.

Зазначимо, що згідно з офіційною статистикою, в Україні бойовими мистецтвами займаються до 300 тисяч осіб, а фітнесом - приблизно ще 200 тисяч. Отже, тільки півмільйона українців регулярно займаються спортом.

До списку новин