загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

8 простих способів відновити сили

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Брак енергії - хвороба сучасної людини.

Божевільний ритм життя, нескінченний коловорот справ, проблем і невирішених завдань у сукупності з поганою екологією та неякісними продуктами харчування роблять нас заручниками втоми.

А це в свою чергу провокує ряд інших неприємностей.

Впоратися з цим досить легко - треба лише правильно розподіляти сили.

Де їх взяти? - Логічне запитання, що має банальну відповідь - енергія всередині нас, її потрібно тільки вивільнити. З цим завданням легко впоратися, якщо знати кілька секретів. Головний з яких говорить - ніякої "хімії" - все має відбуватися природним шляхом.

1. Вода - джерело життєвих сил. Збереження правильного водного балансу в організмі - це запорука гарного самопочуття весь день. Нормалізація обміну речовин покращує роботу всіх систем організму. Вживання води протягом дня притупляє відчуття голоду, а якщо додавати в склянку сік лайма чи лимона, то і заряджає енергією.

2. Сніданок давно вважається фахівцями основою гарного дня. Правильно підібрані продукти на сніданок покращують травлення, сприяють підвищеної працездатності та бадьорості весь день. До таких продуктів прийнято відносити ті, який потрапляють у категорію «з низьким глікемічним індексом», тобто які добре засвоюються і перетворюються на глюкозу поступово, вивільняючи при цьому велику кількість енергії. Найкраще для сніданку підходять йогурти, продукти з цільного зерна, апельсини і брокколі.

3. З рішенням проблеми нестачі енергії в другій половині дня добре справляється збалансований обід: білки - нестача яких призводить до втоми і сонливості - в цей час можна отримати з пісного м'яса, м'яса птиці, яєць або тофу.

4. Не варто забувати і про важливість вуглеводів, власне, - енергії. Їх регулярне вживання стимулює роботу головного мозку, підвищуючи життєвий потенціал. Найбезпечнішими джерелами вуглеводів фахівці називають продукти з цільного зерна, а також рекомендують вживати бурий рис.

5. Безумовно, уникнути почуття голоду під час напруженої роботи досить складно, тим більше що почуття це негативно відбивається на працездатності і загрожує переїданням ввечері. Щоб запобігти цьому, рекомендується протягом дня влаштовувати невеликі перекуси - використовуючи корисні продукти: фруктові знежирені йогурти, сухофрукти або сир. Окрім іншого, перекушування допомагають контролювати рівень цукру в крові.

6. Омега-3 жирні кислоти - визнаний спосіб поліпшувати роботу головного мозку, захищати судини, стимулювати пам'ять і увагу, а також перешкоджати розвитку депресивних розладів. Основні джерела омега-3 жирних кислот - природно, жирна риба (лосось, скумбрія), горіхи і насіннячка.

7. Для запобігання енергетичних спадів організму необхідний магній. Отримати його, не використовуючи штучні добавки, можна з мигдалю, бразильського горіха, цільнозернових продуктів і листових зелених овочів.

8. Калорії рахуємо, але не скорочуємо. Принаймні, радикально. Перехід на дієтичне харчування, як правило, негативно відбивається на самопочутті: сонливості і постійна втома - прямий наслідок різкого скорочення калорій. Щоб уникнути цього без шкоди для фігури, можна використовувати добавки у вигляді клітковини, вітамінних і мінеральних комплексів.

До списку новин