загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Херсоні літнім людям розповіли, як захиститись від шахрайства

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У звязку з тим, що останнім часом збільшились випадки шахрайства по відношенню до літніх людей, невідомі особи, представляючись працівниками органів соціального захисту населення, вчиняють шахрайські дії, у виконавчому комітеті Дніпровської районної у м. Херсоні ради відбулась нарада з питань захисту населення, переважно одиноких людей, непрацездатних та пенсіонерів, від протиправних посягань, у звязку зі збільшенням випадків злочинних дій фінансових шахраїв. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської районної у  м. Херсоні ради. В нараді взяли участь працівники територіального центру з надання соціальних послуг (соціального обслуговування) непрацездатних громадян, управління соціального захисту населення та голови органів самоорганізації населення-квартальних комітетів Дніпровського району. Про шляхи запобігання протиправним діям стосовно літніх людей інформували присутніх заступник голови районної ради Владислав Кондратов та заступник начальника Дніпровського РВ УМВС Сергій Калюжний.

На засідання обговорювалися  випадки шахрайства по відношенню до літніх людей, а також можливі спільні заходи із запобігання скоєнню подібних правопорушень в подальшому. Головам квартальних комітетів розповіли як діяти у випадку виявлення на вулиці незнайомих осіб, які представляються працівниками органів соціального захисту або територіального центру з соціального обслуговування одиноких громадян. Відтепер між правоохоронцями, посадовцями та головами органів самоорганізації населення буде налагоджено співпрацю з даного питання.

Прохання до громадян буди уважними та обережними, при виявленні будь-яких протиправних дій з боку підозрілих осіб відразу повідомляти правоохоронні органи.

До списку новин