загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як українцю убезпечити свою платіжну картку від хакерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У першу чергу потрібно придумати правильний PIN-код. Як показало дослідження, кожен десятий PIN-код можна вгадати з першого разу.

Кожен десятий чотиризначний PIN-код настільки популярний, що його можна вгадати з першого разу, показало дослідження DataGenetics.

Компанія проаналізувала 3,4 млн кодів. З них 11% склала комбінація 1234, 1111 - 6%, 0000 - 2%, хоча набір можливих комбінацій для PIN-кодів з чотирма цифрами від 0 до 9 налічує 10 тис варіантів. Ряд людей використовують в якості PIN-коду рік свого народження, при цьому правдиво вказуючи вік в онлайн-профілях, що також грає на руку хакерам.

Data Genetics підрахувала, що 26,83% паролів з цього списку можна вгадати, перебравши 20 комбінацій цифр, а третину - з 61 разу. Найрідкіснішою комбінацією у досліджуваній базі виявилася 8068 - вона зустрілася всього в 25 3,4 млн кодів, зазначає The Daily Mail.

Дослідники також відзначають, що люди частіше воліють PIN-коди з парними числами. Крім того, коди з парними наборами чисел (шести - і восьмизначні) виявилися більш популярними, ніж з непарними (п'яти - і семизначними).

Раніше повідомлялося, що у США пред'явлені звинувачення сімом хакерам, які, за версією слідства, змогли обійти захисні механізми банківських систем і викрали через банкомати $45 млн.

Також відзначимо, що, за даними журналу Кореспондент, українці масово переходять на платіжні картки, причому не тільки для зняття зарплат, але і для управління особистими фінансами.

До списку новин