загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Найвизначніші місця Рівненщини, які варто відвідати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Куди можна поїхати на вихідні на Рівненщині.

Вузькоколійна залізниця Антонівка–Зарічне і озеро НобельПобачити: єдину найдовшу діючу вузькоколійну залізницю в Європі; чотиривагонний потяг з тепловозом та рідкісну техніку, що використовується в обслуговуванні залізниці; унікальний, єдиний в Європі залізничний дерев’яний міст через річку Стир.

Зупинитися: агросадиби Володимирецького району (села Антонівка, Малі Телковичі, Воронки, Біле, Нобель).

Цікаво: тим, хто прагне побачити старовинне і надзвичайне.

Волинські Афіни й МежирічПобачити: Острог — житлову оборонну башту “Вежа мурована”, “Замок князів Острозьких”, Богоявленську церкву, башту Нову, а також: Успенський костел, Синагогу, Луцьку надбрамну башту, експозиції державних музеїв: історичного, музею книги та друкарства з нумізматичним відділом та музею історії Острозької академії; с.Межиріч Острозького району — ансамбль будівель Свято-Троїцького монастиря-фортеці, Троїцьку церкву, стіни та башти.

Зупинитися: готель “Вілія”, готельні кімнати “Маестро”, оздоровчий комплекс “Обуховські” в Острозі, агрооселі в селах Кургани, Межиріч.

Цікаво: тим, хто захоплюється історією розвитку науки, освіти та культури на Рівненщині, замковими будівлями, паломникам.

Тараканівський форт і ДубноПобачити: Тараканівський форт — бетонно-земляне укріплення, виконане з використанням цегли, цементу, чавунно-ливарних деталей, у центрі якого знаходилась двоповерхова казарма для господарських, складських і житлових приміщень гарнізону і церква.

Дубно — замковий комплекс, Синагогу, Спасо-Преображенську церкву, корпус келій монастиря кармеліток та комплекс будівель колишнього монастиря бернардинів, Іллінську та Георгіївську церкви.

Зупинитися: готелі в Дубно: “Дубно”, “Антік Хауз”, “Енеїда”, мотель “Вежа”, мотель “Зодіак” в селі Тараканів.

Цікаво: тим, хто цікавиться фортифікаційними спорудами, хоче побачити масштабні та унікальні об’єкти.

Національний історико-меморіальний заповідник “Поле Берестецької битви”Побачити: архітектурний комплекс “Козацькі могили”, центром якого є Георгіївська церква у стилі українського бароко (іконостас, а також деякі внутрішні розписи в церкві виконані відомим українським художником Іваном Їжакевичем).

Зупинитися: агрооселі в селі Пляшева

Цікаво: кожному свідомому українцю, тим, хто цікавиться військовою справою та історією України.

Хрінницьке водосховищеЗупинитися: садиби в селах Хрінники, Товпижин, база відпочинку в селі Хрінники

Цікаво: тим, хто хоче відпочити серед природи.

Надслучанська ШвейцаріяПобачити: унікальний каньйон річки Случ, залишки стін Губківського замку — найпівнічнішого замку України; Давньоруське городище в селі Маринин, старовинну водонапірну вежу в селі Зірне, гранітні валуни льодовикового походження в урочищі “Білий берег”, затоплений гранітний кар’єр, Березнівський дендропарк.

Зупинитися: садиби в селах Маринин, Губків, Більчаки.

Цікаво: тим, хто хоче відпочити серед природи та здійснити подорож унікальними місцями, створеними самою природою.

КорецьПобачити: залишки замку князів Корецьких, церкву св.Миколая, Базиліанський монастир, Малий палац кн.Чарторийських, костел св.Антонія; жіночий Свято-Троїцький монастир, на території якого похована покровителька корецької обителі Анна Оленіна-Андро, яка в юні роки полонила О.Пушкіна.

Зупинитися: агрооселі в селах Устя, Воронухи, готель “Фестиваль” в селі Бранів

Цікаво: паломникам, тим, хто цікавиться історією та старовиною.

До списку новин