загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Рівному проведуть вегетаріанський фестиваль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

8 вересня в Рівному вперше проведуть вегетаріанський фестиваль. Проводитись він буде в рамках проекту Veget-fest.

За словами організатора фестивалю Ольга Шевчук, на заході вегетаріанці зможуть знайти однодумців, посмакувати і спробувати приготувати самостійно солодощі без цукру, та інші смачні вегетаріанські страви, послухати лекцію про вегетаріанство.

- Прийти зможуть не лише вегетаріанці, але й ті кому це цікаво. Фестиваль покликаний донести до рівнян ідеї вегетаріанства. Насправді це не страшно. І я впевнена що людям обов’язково сподобається, - зауважила Ольга Шевчук.

Окрім того, в програмі перегляд фільму «Самсара», виступи акустичних музичних гуртів, заняття йогою.

Для того щоб потрапити на фестиваль потрібно зареєструватись зо номером 067 261 08 92 (Віта Гаврилюк). Для цього необхідно повідомити ваше ім’я, прізвище і дату народження.

Veget-fest це соціальний неприбутковий проект, шо реалізується в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму імені Теодора Гойса, Фонду Роберта Боша та Об’єднання MitOst e.V. та програми Польско-Американського Фонду Свободи «Перетворення у Регіоі» – RITA, яку реалізує Фонд Освіта для демократії. В Україні програма реалізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» за підтримки локальних партнерів.

Фестиваль розпочнеться 8 вересня о 11-30 поблизу обласного краєзнавчого музею.

До списку новин