загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестиваль “Львівська забава”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новий гастрономічно-музичний фестиваль “Львівська забава” пройде 10-15 вересня у місті Львові. Фестиваль оселиться та до невпізнання змінить ландшафт Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це інформують організатори фестивалю.

Фестиваль “Львівська забава” має дві складові – музично-розважальну та гастрономічну. У смачній частині фестивалю програму складуть головні пивоварні країни – бренди “Перша приватна броварня”, “Оболонь”, “Чернігівське” та “Львівське”. Саме вони готуватимуть для гостей фестивалю смачну їжу та напої.

На фестивалі виступатимуть відомі гурти та виконавці, котрі підготують особливу “львівську програму” для доброї забави.

А розпочнеться фестиваль 10 вересня підтримкою української збірної з футболу у супер важливому матчі із Англією в рамках відбору до Чемпіонату світу 2014 року.

До списку новин