загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зайва вага в 2 рази збільшує ризик хвороб нирок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Співробітники Лондонської школи гігієни і тропічної медицини встановили залежність між типом фігури, комплекцією і здоров'ям нирок.

Виявляється, наявність зайвої ваги в молодому віці веде до появи проблем з нирками в старості.

Вчені провели експеримент за участю 4500 добровольців. За ними спостерігали протягом усього їхнього життя, фіксували індекс маси тіла в різному віці і стан здоров'я, як загальне, так і окремих органів.

З'ясувалося, що наявність зайвої ваги у віці 26-36 років збільшує ризик розвитку ниркової недуги до 60 років в 2 рази. У такій же групі ризику знаходяться люди з типом фігури «яблуко». У цілому 36% випадків захворювання нирок можна було запобігти, якби пацієнти слідкували за своєю вагою.

Також у людей, що набрали зайву вагу в молодості, в старості розвивалися гіпертонія і діабет.

До списку новин