загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Звички, що подовжують життя на 20 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені склали список правил, що подовжують життя на кілька десятиліть.

Відомий англійський психолог Луїза Аткінсон, спираючись на свій багаторічний досвід і останні медичні дослідження, склала перелік з кількох досить простих правил, дотримання яких може не тільки надати істотної користі здоров'ю, а й значно подовжити життя будь-якій людині.

№ 1. Чашка чаю на день

Як показало відразу кілька наукових досліджень, особливі компоненти чаю сприяють зниженню рівня гормонів стресу, розслабленню кровоносних судин і навіть збільшують виживання після серцевого нападу на 28%.

№ 2. Дихайте через соломинку

Приділяйте хоча б 2-3 хвилини на день виконанню наступної вправи: робіть глибокі довгі вдихи через соломинку. Це дозволить Вам дихати більш глибоко, що, у свою чергу, поліпшить роботу та потужність Ваших легенів, сповільнить пульс і знизить артеріальний тиск.

№ 3. Ходіть пішки

Численні дослідження говорять, що навіть недовга щоденна прогулянка, благотворно впливає на роботу мозку й уповільнює процес старіння пам’яті.

№ 4. Їжте більше цибулі

80 грамів цього легкодоступного продукту здатні істотно скоротити ризик розвитку раку яєчників, гортані та колоректального раку, а також в цілому зміцнити імунну систему завдяки великій кількості кверцетину, що міститься в цибулі.

№ 5. Не тримайте яскравозабарвлені фрукти в холодильнику

Зберігання плодів в умовах кімнатної температури підвищує їх цілющі властивості, згідно з дослідженням, проведеним міністерством сільського господарства США. Такі яскраві фрукти, як, наприклад, помідори, дині, кавуни і грейпфрути містять в собі багато лікопіну, бета-каротину, що переробляється організмом у вітамін A, і каротиноїдів, кількість яких постійно зростає, але тільки не при низькій температурі.

№ 6. Посміхайтеся ширше

Широка усмішка запускає в організмі викид певних хімічних речовин, які можуть змусити Вас відчувати себе щасливіше, тим самим, поліпшивши Ваш психічний стан, що є однією з найважливіших рушійних сил у підвищенні імунітету.

№ 7. Жуйте 20 разів

Пережовуючи їжу 20 разів, Ви не тільки зменшите кількість вступників в організм калорій, але і до 50% зможете скоротити розвитку діабету 2-го типу.

До списку новин