загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ТОП-10 найкорисніших продуктів для продовження життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи знаєте ви, що за допомогою їжі можна продовжити свою активність, молодість і життя на кілька десятиліть? Вивчаємо список найкращих.

10 місце: Вівсянка.

Вона знижує вміст цукру в крові, корисна при низькій кислотності шлункового соку, млявому травленні. Вона нормалізують роботу кишечника, тому корисна при запорах і проносах.

9 місце: Часник.

Часник знижує дію шкідливих речовин в організмі, розширює судини, знижує кров'яний тиск, підтримує функцію серцевого м'яза і клітин головного мозку. Знижує ризик розвитку ракових захворювань.

8 місце: Зелений чай.

За своїми антиоксидантними можливостями чашка зеленого чаю рівноцінна порції овочів. Багатий речовинами, що протидіють раковим і серцево-судинним захворюванням, має здатність знижувати вміст цукру і холестерину в крові.

7 місце: Морська риба.

Відповідно до проведених досліджень вживання жирної морської риби 5 разів на тиждень знижує ризик інсульту на 54% завдяки ненасиченим жирним кислотам і бета-каротину.

6 місце: Какао.

Містять велику кількість сильних антиоксидантів. У бобах какао їх більше, ніж у зеленому чаї. Часте вживання какаовмісних продуктів знижує ймовірність появи ракових захворювань, виразки шлунка, сінної лихоманки і зміцнює імунітет організму.

5 місце: Проростки пшениці.

Один з корисних продуктів харчування. Очищає організм від шлаків і токсинів, нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Регулює обмін речовин і активізують імунну систему.

4 місце: Яблука.

Яблука містять пектини, антиоксидант кверцетин, залізо, йод. Регулярне споживання яблук сприяє очищенню організму, знижує рівень холестерину і ризик серцево-судинних і ракових захворювань.

3 місце: Виноград.

У темному винограді (чим чорніше, тим краще), насамперед у шкірці і кісточках, міститься велика кількість ресвератрола - одного з найпотужніших природних антиоксидантів, який діє в десятки разів сильніше вітаміну Е.

2 місце: Помідори.

Одним з найсильніших природних антиоксидантів відомих на сьогодні є лікопен. Помідори містять найбільше лікопену. Він впливає на імунну систему, прискорює оновлення тканин. Знижує ризик розвитку ракових захворювань.

1 місце: Чорниця.

Чорниця - найбагатше джерело антоціанідінів, це найсильніші з усіх природних антиоксидантів. Ця ягода не тільки зміцнює зір, вона здатна відновлювати багато функцій організму і могутньо протидіяти старінню: поліпшується пропускна здатність клітинних оболонок і знижується рівень запальних процесів. Поліпшується передача нервових імпульсів, що запобігає хворобі Паркінсона, Альцгеймера. Крім того, вона зміцнює стінки судин, знижує рівень цукру в крові.

До списку новин