загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Агресія людей пов’язана із зміною клімату

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зміна клімату і зростання насильства у світі пов’язані між собою. До такого висновку прийшли американські вчені. Результати дослідження опубліковані в журналі Science.

Дослідники проаналізували кліматичні зміни на планеті за останні 100 років і виявили, що коливання температури повітря і кількості опадів корелює із зростанням числа злочинів і масових конфліктів.

Одна з версій, що пояснюють цей зв’язок, пов’язана з економікою. Клімат впливає на зміну економічних умов у країні (зокрема, в аграрній сфері), що формує протестні настрої серед громадян, вважає Маршал Марк з Каліфорнійського університету. Крім того, фінансові проблеми здатні діяти на психічне здоров’я руйнівно.

До списку новин