загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні кожен шостий шкільний учитель працює, будучи на пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні кожен шостий викладач у школі, продовжує працювати, вже перебуваючи на пенсії. Про це на прес-конференції 30 серпня заявила експерт Центру політичних досліджень і аналітики Дарія Слизьконіс, передає кореспондент НБН.

 

«Кожен шостий викладач у школі є пенсіонером. Якщо говорити по регіонах, то найбільше пенсіонерів в Криму – до 23% від загальної кількості викладачів. Далі йдуть Дніпропетровська, Луганська, Донецька та Київська області – там кількість пенсіонерів складає 20%», – розповіла пані Слизьконіс. Так, за результатами дослідження питань шкільної освіти, найбільше вчителів-пенсіонерів припадає саме на ті регіони, де спостерігається брак молодих фахівців.

«У Криму за останні два роки прийшло тільки 6 % молодих фахівців від загальної кількості викладачів. У Дніпропетровській області – 4,4%, у Луганській – 3%, у Донецькій – всього 0,9 %», – сказала пані Слизьконіс. Експерт зазначила, що такий стан речей призводить до того, що дітей досі виховують за старими методиками, технологіями і цінностям, а викладачів, які могли б встановити рівень освіти, що відповідає сучасним тенденціям, на сьогоднішній день дуже мало.

До списку новин