загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці вважають жінок-керівників тиранами частіше, ніж чоловіків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловіків-начальників називають більш демократичними.

В Україні жінок-керівників вважають тиранами частіше, ніж чоловіків. Про це свідчать дані дослідження, проведеного кадровим порталом hh.ua.

Згідно з інформацією експертів, кожен третій начальник в країні - жінка. При цьому серед власників компаній і ТОП-менеджерів представниць прекрасної статі значно менше, ніж чоловіків, проте їх більше на позиціях менеджерів середньої ланки. Жінки-керівники відрізняються від чоловіків стилем керівництва. Їх вважають більш авторитарними і незрозумілими, а чоловіків - демократичними.

Так, за результатами опитування, 45% "залізних леді" одноосібно приймають рішення і в основному зосереджуються на послуху серед співробітників. Серед чоловіків таких авторитарних начальників лише 42%. При цьому кожен третій керівник-чоловік дає співробітниками можливість вирішувати певні завдання самим.

Крім того, відрізняються керівники і ставленням до підлеглих. Кожен четвертий працівник звинувачує жінок-керівників в тиранії і деспотичності. Серед чоловіків-начальників, на думку опитаних, тиранів близько 19%.

До списку новин