загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дільничний помилково виселив з дому двох пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До трьох років тюрми засуджено дільничного інспектора Кіровського відділення міліції Кіровоградської області.

Вирок виніс Кіровський районний суд за те, що міліціонер незаконно виселив двох пенсіонерів, одному з яких 103 роки, пише "RegioNews".

"Встановлено, що дільничний вчинив злочин відносно пенсіонерів, хоч і усвідомлював протиправність своєї поведінки. Він виселив їх незаконно. Того дня через кредитну заборгованість з приватного будинку виселяли їхніх дітей. Разом з ними й мешкали пенсіонери. Проте, в документах не зазначалися прізвища постраждалих. Тому виселення їх не стосувалося.

Окрім того, один з них має вік 103 роки і не ходячий. Попри це, дільничний їх виштовхав на вулицю. Цим самим міліціонер не лише порушив їх право на житло і заподіяв їм істотну шкоду здоров'ю, але й підірвав авторитет органів міліції. Більше того, він у скоєному злочині своєї вини не визнав. Не розкаявся, а перед потерпілими не вибачився", - розповів прокурор міста Кіровограда Дмитро Титор.

Дії правоохоронця кваліфіковані ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень). Дільничного інспектора не лише позбавлено волі, а й позбавлено права займати посади у правоохоронних органах строком на 2 роки. Окрім того, він має заплатити штрафу в сумі 4250 грн. Додаткове покарання у вигляді штрафу в розмірі 4250грн. буде стягнуто на користь держави. А потерпілі пенсіонери за заподіяну їм моральну шкоду отримають по 2 тис.грн. Таку суму вони вказали у позовній заяві.

Постраждалі продовжують мешкати у будинку своїх дітей, які владнали всі питання щодо кредитної заборгованості.

До списку новин