загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні – Всесвітній день батька

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

11 вересня в Україні відзначається Всесвітній день тата – свято, яке було засноване Україною у 2000 році, а згодом підтримане низкою країн світу.

«Нашою неповторністю є те, що саме Україна 11 вересня 2000 року заснувала Всесвітній день тата. Ми знаємо 8 березня – комуністичний день, який заснувала Клара Цеткін, знаємо 11 травня – День матері, який прийшов до нас із США. Але про тата чомусь забули. Саме тому Україна заснувала цей день, який вже став всесвітнім», – зазначив голова Всеукраїнського координаційного бюро Міжнародної програми «Освіта дорослих України» Сергій Болтівець.

Він повідомив, що першим підтримало ініціативу українців Королівство Нідерландів.

«Нас підтримала Нова Зеландія, яка вже третій рік відзначає цей день. І вже цього року до нас приєдналася Бразилія. Тобто, почин України поширюється світом, і ми сьогодні можемо сказати, що тата не викинули з хати. Це є святиня, запорука передачі досвіду із покоління в покоління», – зазначив Болтівець.

За його словами, святкування Дня тата вібудеться у Дарницькому районі столиці.

«У цей день ми запрошуємо дорослих доньок та синів під один із найбільших у Києві прапорів Українина майдані перед Дарницькою районною державною адміністрацієюдля вручення подарунків та виявлення пошани татові», – розповів він.

Окрім того, саме День тата розпочне в Україні проведення Тижня освіти дорослих. Україна з-поміж 52 інших країн також приєдналася до цієї ініціативи ООН та ЮНЕСКО. Найкращі надбання та результати освіченості дорослих представляються вже чотирнадцятий рік поспіль.

«Ми показуємо суспільству індивідуальне освітнє зростання кожної людини – у дорослому, зрілому, літньому віці та у віці довгожительства. Причому це не залежить від університетів чи інститутів. Це те, що визначає потяг до пізнання, яке є характерною особливістю всієї української нації», – підсумував Болтівець.

Він також зауважив, що проведення масових акцій з приводу Дня тата та Тижня освіти дорослих відбудеться в різних регіонах країни, зокрема в Криму та Запорізькій області, передає Укрінформ.

До списку новин