загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проект держбюджету-2014: плюс 3,7 мільярда для пенсіонерів і розпродаж держмайна на 17 мільярдів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів вчора на своєму засіданні схвалив проект державного бюджету на 2014 рік. Документ передбачає, що за підсумками року дефіцит держбюджету становитиме 2,7% ВВП, зростання економіки сягне 3% та інфляцію - 8%.

Конкретних "офіційних" цифр поки опубліковано мало. Наразі "Інформаційний бюлетень Кабінету міністрів" опублікував дані по Пенсійному фонду та приватизації.

Плюс 3,7 мільярда для пенсінерів

Передбачається, що Пенсійному фонду з держбюджету в 2014 році буде перераховано 87 млрд грн.

Для порівняння, цього року трансферти з держбюджету до Пенсійного фонду мають становити 83,3 млрд грн, у тому числі на покриття дефіциту коштів ПФ для виплати пенсій - у розмірі 21,8 млрд грн.

Розпродаж на 17 мільярдів

У проекті держбюджету на 2014 рік Кабмін передбачає надходження доходів від приватизації на рівні 17 млрд грн.

За даними Казначейства, у січні-липні 2013 року Фонд державного майна перерахував у держбюджет 182,4 млн грн від приватизації держмайна. В 2012 році ФДМУ перерахував у держбюджет 6,763 млрд грн.

До списку новин