загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’ятниця 13-те: найбільш містичні запити українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За останні півроку українські користувачі Яндексу зробили близько 200 тис. запитів зі словами "чому не можна", майже дві третини таких запитів пов`язані із забобонами і прикметами, пише ТСН.

Пояснення забобонним заборонам користувачі хочуть знайти у зв`язку з різними важливими подіями в житті, зокрема, "чому не можна одружуватися у червні", "чому не можна стригтися під час вагітності" тощо.

До п`ятірки увійшли заборони дивитися в дзеркало вночі, фотографувати сплячих, спати ногами до дверей, дарувати годинник і відзначати 40 років. Крім заборон користувачі цікавляться повір`ями, що передбачають майбутнє. За останні шість місяців українці поставили Яндексу понад 1,5 млн запитів зі словами "прикмета" і "до чого". Найчастіше шукали прикмети, пов`язані зі сновидіннями, - "до чого сниться весілля", "яка прикмета, якщо уві сні загубив ключі" та інше.

Нагадаємо, раніше Яндекс також публікував пошукові запити абітурієнтів про своє майбутнє навчання. Так, українські абітурієнти цікавилися, де в вишах "віконце для хабарів" та як стати коком.

До списку новин