загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Режисер показав процес старіння у реалістичному ролику

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Режисер і відеохудожник Ентоні Серніелло представив вражаючий ролик Danielle, що візуалізує процес старіння людини.

Автор так прокоментував ідею створення цього відео: «Щось відбувається, але ми не можемо побачити цього, лише можемо відчувати це, як і саме старіння».

Відео було створено з фотографій подруги режисера – Даніель, а також фото її двоюрідних сестер та інших родичів різного віку.

Після того як Серніелло відзняв фотографії родини, він спробував знайти подібності у структурі кісток родичів, а потім зробив повільний морфінг з їх фотографій в Adobe After Effects.

Його знайомі аніматори додали рух очей, рота і шиї в 3D Studio Max.

Потім була зроблена корекція кольору між тонами шкіри, кольором очей і волосся. Абстрактну музику, яка озвучила ролик, написав його друг Марк Ревелі.

Ролик  дивіться  у відеогалереї:  //www.uarp.org/ua/video

До списку новин