загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Осіння застуда: лікування народними методами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лікуємо осінню застуду

Нежить, ангіна - досить неприємні захворювання. Найбільш надійний засіб від болю в горлі - полоскання лікарськими або трав'яними настоями. Полоскати горло потрібно якомога частіше.

* Надійні і популярні засоби для полоскання. - Вода з медом (на півсклянки 1 ч. ложка меду), - Настій з листя шавлії (1 ст. Ложка на склянку окропу), - Теплий сік свіжого буряка (у чистому вигляді), - Спиртова настоянка прополісу (на 1/2 склянки теплої води 5 крапель настоянки), - Сольовий розчин (склянку теплої води, 1 ч. ложка солі і 1/2 ч. ложки харчової соди). ! З напоїв добре полегшує біль у горлі гарбузовий відвар.

На 500 грам м'якоті гарбуза знадобиться 100 гр. цукру, 1 лимон і 1 апельсин. З лимона і апельсина потрібно віджати сік, закип'ятити літр води, додати в неї цукор і натерту на дрібній тертці гарбуз. Закип'ятити і дати охолонути. В охолоджений відвар додати лимонно-апельсиновий сік. Все добре протерти в блендері. Замість цукру можна використовувати мед, але додавати його потрібно після охолодження відвару.

До списку новин