загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Загублений лист знайшов адресата через 70 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Донька отримала листа від свого батька з фронту тільки через 70 років. Лист був написаний ще у 1944 році, а в руки адресату потрапив тільки зараз.

Лист загиблого у Другій світовій війні знайшовся через 70 років Мешканка американського штату Невада отримала листа від свого батька, ветерана Другої світової війни, майже через 70 років після відправки. Мешканка штату Невада Пеггі Еддінгтон-Сміт народилася, коли її батько, рядовий Джон Еддінгтон, вже був на фронті. Він загинув в Італії в червні 1944 року незабаром після її народження, тому вона ніколи його не бачила.

Незадовго до своєї смерті Еддінгтон написав доньці листа, який, так і не дійшов до адресат. Близько чотирнадцяти років тому мешканка штату Міссурі знайшла цей лист під час прибирання в будинку своїх родичів. Як лист потрапив у цей будинок, не відомо.

Тільки в неділю, 22 вересня 2013 року, в місті Дейтон пройшла спеціальна церемонія, під час якої Еддінгтон-Сміт були вручені лист її батька, а також його медальПурпурне серце”. У листі Еддінгтон пише, що любить доньку та її маму. Еддінгтон-Сміт, якій зараз 69 років, заявила, що прочитавши лист, відчула себе ближче до батька. Як повідомлялося раніше, у США злодій через 11 років розкаявся та повернув гроші власнику пограбованої крамниці, написавши йому листа.

До списку новин