загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Більшість будинків в Україні - екологічно небезпечні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більше 60% житла в Україні екологічно небезпечні.

До такого висновку прийшла Українська федерація роботодавців охорони здоров'я , пише "Сегодня".

Так, за їх даними, на якість повітря в приміщеннях впливають, в тому числі, матеріали, з яких побудований будинок і зроблений ремонт, побутова хімія та побутові прилади.

"Вся екологічність обробки квартири, меблів і т.д. може бути нівельована завдяки забудовнику, який економив під час будівництва і зводив будинок з неякісних будматеріалів", - вважає архітектор Ганна Іскіердо.

"Усередині житлових і офісних приміщень у повітрі виявляють формальдегід, фенол, солі важких металів, які виділяються меблями та обладнанням, миючими засобами, з частинками вихлопних газів на одязі" , - розповідає головний алерголог Києва Лілія Романюк.

"Фахівці токсикологічної лабораторії при дослідженні ламінованих деревно-стружкових і деревоволокнистих плит виявляли перевищення гранично допустимих концентрацій формальдегіду у два-чотири рази", - відзначає лікар Харківської облСЕС Тетяна Рискіна.

Забудовники вкрай неохоче розповідають про якість використовуваних будівельних матеріалів, пише видання.

"Є спеціальні санітарні норми, яким повинні відповідати будматеріали. Без відповідності нормам матеріали до нас не можуть поступити", - сказав заступник ген директора із стратегічного розвитку будівельної компанії Олексій Говорун.

До списку новин