загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

82-річний Анатолій Мирошниченко переміг у шахових баталіях в Тернополі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонери 1 жовтня  змагались у шахово-шашковому клубі «Авангард». Там відбувся відкритий обласний турнір ТОЦФЗН «Спорт для всіх» зі швидких шахів та шашок.

Такий захід до Дня людей похилого віку проводиться вже щонайменше всьоме. Змагання проходять за коловою системою. Турнір тривав понад три години, а після виснажливої інтелектуальної боротьби стали відомі переможці.

У змаганнях з шахів перше місце за додатковими показниками виборов Анатолій Мирошниченко. До речі, переможець шахових баталій – 82-річний Анатолій Мирошниченко – отримав пам’ятний сувенір як найстарший учасник змагань.  У змаганнях з шашок перше місце завоював Тарас Турчин, в його активі 6 очок.

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами та призами від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а всім учасникам вручено сувеніри на згадку від організаторів турніру.

До списку новин