загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У п’ятницю у Львові стартує художній проект «50»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Західноукраїнське сучасне мистецтво. У п’ятницю, 4 жовтня, Львів побачить новий художній проект «50». Буде представлений список авторів, який є єдиною цінністю та ідеєю, покликаною підсумувати, зібрати в одому місці найскладніші творчі емоції.

«Як початок нової історії, ми проводимо наймасштабнішу виставку сучасного мистецтва, де ви побачите оригінали робіт відомих художників, для того, щоб надихнутись на великі діла.

Експонати виставки – це картини півсотні цікавих авторів Західної України, аби можна було детальніше розглянути контекст, пов'язаний з культурним феноменом регіону», - розповідають організатори.

Як розповідають організатори, захід організовано саме у Львові і саме тепер заради внеску в еволюцію експозицій.

«Палац Любомирських – унікальний простір, де в свій час на стінах також були полотна тогочасних метрів. Нам цікаво, як це виглядатиме сьогодні», - додають організатори.

Виставку об’єднує також «Майже порожній ескізник «Lviv Book» - це нотатник з творами 50 авторів, представлених на виставці.

Виставка триватиме з 4 жовтня до 4 листопада на другому поверсі палацу Любомирських (пл. Ринок, 10) та буде відкритою для відвідувачів з 12:00 до 20:00 год. Вихідний день понеділок.

Серед художників: Олег Перковський, Андрій Стегура, Андрій Хір, Гриця Ерде, Марсель Онисько, Вадим Харабарук, Олекса Манн, Євген Самборський, Ірена Заблоцька, Володимир Костирко, Zoza, Кобенко, Катя Іванова, Олег Сусленко, Саша Пес, Сергій Радкевич, Іван Небесник, Денис Струк, Лаврін Шимін, Золтан Ілку, Данило Мовчан, Вітя Кравець, Микола Митякинський, Руслан Тремба, Віктор Лавний, Анатолій Татаренко, В’ячеслав Поляков, Юрій Яблонський, Ярина Мовчан, Данило Ковач, Віталій Агапєєв, Стас Туріна, Роберт Салер, Беата Корн, Станіслав Сілантьєв, Євген Рудий, Віктор Мельничук, Любомир Сікач, Василина Буряник.

Прес-конференція та відкриття виставки за участю сучасних митців та організаторів проекту відбудеться 4 жовтня о 16:00 год на ІІ поверсі Палацу Любомирських (пл. Ринок, 10).

До списку новин