загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для літніх людей у Львові відкрито ще один центр дозвілля

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчора, 1 жовтня, коли світ відзначав Міжнародний день людини літнього віку, у Львові відкрили Центр дозвілля для літніх. Він створений для того, аби дідусі і бабусі могли соціалізовуватисяоскільки це одна з базових потреб кожної людини. Тепер старенькі зможуть цікаво проводити час в колі однодумців-однолітків. Про це повідомила сьогодні прес-служба Львівської міської ради.

Центр дозвілля для літніх облаштовано при церкві Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175). Нагадаємо, що це не перший такого типу заклад у Львові – схожі пункти відкриті при церкві Христового Воскресіння на Городоцькій та храмі Климента Папи на Генерала Чупринки.

Пункти денного перебування літніх людей організовано спільними зусиллями Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян та керівників львівських церков.

Відтепер літні люди зможуть перебувати у колі однолітків, спілкуватися, розважатися. Зокрема, ініціатори проекту говорять, що для дідусів і бабусь будуть організовувати концерти, художні виставки, лекції, диспути, майстер-класи, перегляди художнього та документального кіно.

Окрім того, старенькі зможуть спілкуватися з представниками духовенства та психологами, коли почуватимуть у тому потребу. Культорганізатори львівського міського терцентру будуть пропонувати їм різні способи активно відпочивати. Завдяки спільній роботі організаторів проекту літні львів’яни матимуть змогу активно долучатися до вируючого суспільного і культурного життя міста.

«…з Божою допомогою ми й надалі розвиватимемо мережу закладів дозвілля для дідусів і бабусь, адже в нас є чітке розуміння, що самодостатнє суспільство характеризується балансом уваги до потребуючих, виходячи із потреби кожного» – говорить начальник управління соціального захисту ЛМР Наталя Федорович.

Дідусям і бабусям Львова нагадують, якщо вони хочуть приєднатися до заходів дозвілля, то можуть звернутися до відділення соціально-побутової реабілітації за телефоном 233 10 49.

До списку новин