загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Влада удосконалюватиме роботу закладів геріатричного профілю на Вінниччині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінницька влада має серйозні плани стосовно вдосконалення роботи інтернатних установ для літніх людей.

Про це під час робочої поїздки до Тиврівського будинку-інтернату геріатричного профілю повідомив голова Вінницької ОДА Іван Мовчан.

"Дуже важливо, що держава нас почула і суттєво збільшила фінансування таких закладів. У нас є серйозні плани удосконалення роботи будинків-інтернатів, створення у них нормальних побутових умов, забезпечення їх усім необхідним. Ми мобілізуємо ресурси для виконання ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, зокрема інвалідів, ветеранів та людей похилого віку. Для багатьох людей подібні будинки-інтернати є останньою надією, і влада повинна системно розв'язувати ті проблеми, які накопичилися у таких закладах", - повідомив І. Мовчан.

За його словами, обласна влада докладе усіх зусиль, аби умови проживання підопічних у закладах геріатричного профілю покращувалися, а також розширювались можливості для реабілітації літніх людей.

Виконанню цього завдання послугує збільшення фінансування інтернатних установ Вінниччини, - з 41 млн грн у 2011 році до 57 млн гривень у поточному. Це дозволить ефективніше використати закумульований областю ресурс, який спрямовується на їх підтримку. Торік ця сума сягнула 12 млн гривень.

Антоніна Мніх

До списку новин