загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні в Україні святкують День вчителя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні, 6 жовтня, у першу неділю місяця, в Україні відзначають День працівників освіти

Освітян зі святом привітав Президент України Віктор Янукович - текст привітання розміщено на сайті голови держави.

Президент у своєму привітанні наголосив, що бути Вчителем це покликання, яке супроводжується щоденною наполегливою працею та самопожертвою.

«Ми йдемо шляхом масштабних реформ освітянської галузі, за мету ставимо створення належних умов для життя і діяльності тих, на кого покладено відповідальну місію формування у дітей та молоді патріотизму, високої громадянської свідомості та людських чеснот, які є основоположними для сильної демократичної держави і духовно багатого, культурно розвиненого суспільства», - підкреслив Президент.

Він висловив переконання, що, примножуючи здобутки вітчизняної освіти, освітяни «сприятимуть вихованню гідного покоління, здатного продовжити розбудову незалежної країни», а знання, досвід та мудрість освітян «стануть запорукою кращого майбутнього».

Крім того, Президент побажав, аби любов і вдячність вихованців додавали освітянам сил та натхнення, а просвітницька діяльність завжди була щедрою на позитивні результати.

Довідка. Свято працівників освіти було започатковано ще в СРСР у 1965 році. В сучасній Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року № 513/94. Відзначається у першу неділю жовтня. Крім України, цього дня святкують вчителі у Білорусі, Казахстані, Киргизстані, Латвії, Молдові.

До списку новин