загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці готові відстоювати особисті права, а не громадянські

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Четверта частина українців готова вийти на мітинг чи демонстрацію, якщо всенародні вибори президента в 2015 році будуть скасовані.

Про це свідчать результати дослідження, яке GfK Ukraine здійснила у серпні 2013 року.

42% українців згодні з тим, щоб вибори президента відбулися у 2015 році, як i заплановано.

Третина опитаних (35%) погоджуються з тим, що вибори президента мають відбутися раніше терміну, щоб була можливість поміняти його якнайшвидше.

24% респондентів не змогли висловити свою думку з цього приводу.

Ідея проведення дострокових виборів Президента має більше прихильників у Києві (58%), західному та північному регіонах (55% та 49% відповідно).

Мешканці східного (63%) та південного (55%) регіонів схиляються до виборів президента у 2015 році.

Якщо всенародні вибори президента в 2015 році будуть скасовані, то лише чверть опитаних українців готові вийти на мітинг чи демонстрацію.

Трохи більше опитаних (26%) готові виходити на акції протесту, якщо вибори президента в 2015 році будуть сфальсифiкованi.

35% респондентів готові вийти на мітинг чи демонстрацію через захоплення рейдерами підприємства, де працюєте вони або члени їхньої родини.

Одночасно різке падіння рівня життя, невиплата зарплат, пенсій, знецінення гривні може підштовхнути до протестів 45% українців.

Така подія як наїзд п'яним прокурором на вагітну жінку на тротуарi зi смертельними наслідками може вивести на акції протесту майже 47% опитаних.

"Останніми роками громадяни майже повністю втратили позитивні почуття до влади. Їх змінила не агресія, а байдужість – українці готові активно протестувати лише для захисту особистих, а не громадянських прав", - коментує заступник директора GfK Ukraine Гліб Вишлінський.

Опитування проводилося протягом 1-15 серпня 2013 року.

Загальна вибірка опитування складає 1000 респондентів у віці старше 16 років на місяць. Вибірка є репрезентативною для населення України за статтю, віком, регіоном проживання та розміром населеного пункту. Опитування проводилось методом особистого інтерв'ю.

Максимальна похибка – 3,1%.

До списку новин