загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрети довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наукові дослідження розкрили секрети довголіття: хороше статеве життя, споживання шоколаду і позитивне мислення  - все це включене до нього.

По суті, ті, хто дозволяє собі маленькі життєві насолоди, як виявилося з висновків великої кількості досліджень, живуть довше людей, які педантично  обмежують себе.

Але максимально можлива довготривалість життя, за твердженнями одного з досліджень, залежить також від прийняття здорового способу життя та засвоєнні всього чотирьох здорових звичок: регулярні фізичні вправи, не курити, уникати зловживання алкоголем і споживати п'ять порцій фруктів і овочів на день -  цим ви можете додати ще 14 років до вашого життя.

Дослідження також показали, що здорова вага, релігія, і уникання боргових зобов'язань - додаткові плюси, щоб переконатись, що ви матимете довге, щасливе життя.

Тут ми склали список з 10 заходів, які можна застосувати для продовження тривалості життя, хоча жінок слід попередити...  в той час як шлюб може додати до 10 років до життя чоловіка, стрес від життя у шлюбі віднімає здоров‘я у жінки.

Добре статеве життя: +2,5 роки

Є багато доказів для стверджень, що насичене статеве життя корисне для вас. Дослідження з Брістольського університету довело, що чоловіки, які мають регулярні статеві стосунки живуть довше, а дослідження проведене в Університеті Каліфорнії  вважає, що чудове статеве життя може додати більше двох років до вашого життя. У чоловіків, які мають секс менше, ніж один раз на місяць, подвоюється ризик передчасної смерті, порівняно з тими, хто займався цим двічі або більше разів на тиждень.

Споживайте шоколад: +2 роки

За останні роки з'явилося багато повідомлень, які стверджують, що темний шоколад корисний для серця завдяки високому рівню антиоксидантів у ньому, особливо в шоколаді, який містить більше ніж 70 відсотків какао.

Дослідження в Гарвардському університеті  показало, що люди, які їли від однієї до трьох плиток темного шоколаду на місяць, мали на 36 відсотків нижчий ризик передчасної смерті ніж ті, хто не дозволяв собі цього.

Вживайте вино: +4 роки

Експерти не мають на увазі, що треба зловживати алкоголем, але, як не дивно, регулярне вживання порції вина допоможе продовжити ваше життя. Дослідження голландського Університету Вагенінгена свідчить про те, що половина келиха вина на день може додати чотири роки до життя людини, оскільки допомагає запобігти утворенню тромбів і підтримувати  здоровий рівень холестерину.

Будьте щасливими: +10 років (як мінімум)

Щастя може мати величезний вплив на довготривалість вашого життя, як показало одне дослідження монашок Університету штату Кентуккі , де щасливі учасники дослідження жили як мінімум на 10 років довше, ніж ті, хто були сумними.

Секрет криється у тому, щоб знаходити щастя у всьому, що ви робите, жити даним моментом і насолоджуватися маленькими радощами життя.

Схуднення: +7 років

Це не є несподіванкою, що зайва вага  шкідлива для здоров'я людини, але вчені з Оксфордського університету виявили, що люди, які страждають на ожиріння у віці 40 років помирали в середньому на 7 років раніше.

Збалансоване харчування: +6,6 років

Ми всі знаємо про важливість здорового харчування, але експерти  університету Еразмус розробили план харчування, який, як вони запевнюють, може знизити захворюваність на хвороби серця на 76 відсотків. Основні інгредієнти включають чорний шоколад, мигдаль, фрукти, овочі, часник та вино. Також рекомендується їсти рибу чотири рази на тиждень.

Хороша фізична форма: +3,7 років

Помірні фізичні навантаження корисні для серця, і немає жодного шансу заперечити цей факт, а вчені університету Еразмус в Голландії довели, що це може подовжити життя на 3,7 років. І оскільки помірні фізичні навантаження також допомагають уникнути зайвої ваги, це можна вважати однією з найкращих здорових звичок, які слід набути.

Будьте позитивно налаштовані: +7,5 років

Це може звучати трохи смішно, але позитивний настрій не тільки покращує ваше повсякденне життя, він може додати до нього до 7,5 років.

Одруження: +10 років для чоловіків

Одружені чоловіки можуть жити як мінімум на 10 років довше, ніж ті, хто не одружений.

Жінки, проте, за словами Університету Чикаго, отримують лише чотири роки додатково до свого життя.

Одна з теорій стверджує, що чоловіки, які одружуються мають тенденцію до здорового способу життя, у той час як жінки отримують вигоду від більшої фінансової безпеки, яку привносить життя у шлюбі. Проте одне швейцарське дослідження припускає, що заміжжя вкорочує життя жінки через стрес і напругу від життя з чоловіком.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин