загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Олександрії відкрили школу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На базі юнацької бібліотеки, яка знаходиться за адресою вулиця Леніна 100, відкрилася перша у місті Вища народна школа. Ще у 2012 році Кіровоградський інститут розвитку людини прийняв рішення про створення таких шкіл по всій Кіровоградській області. І ось цієї осені народні школа запрацювала і в Олександрії.

Навчання у народній школі безкоштовне і триває 9 місяців. Заняття відбуваються 2-3 рази на місяць. Перша така народна школа в Україні була відкрита ще у 1959 році. Народні школи допомагають людям похилого віку, яких найбільше серед слухачів закладу, не впадати у депресію, тренувати пам'ять та розвивати інтелект.

Навчальна програма у школі передбачає лекційні і практичні заняття, а також виїзні екскурсії до найцікавіших міст України. Для слухачів розроблений розклад занять, за яким вони будуть відвідувати різноманітні напрямки, які учні обирають самостійно.

Навчальні напрямки для учнів народної школи викладають викладачі шкіл Олександрії, а також вузькопрофільні спеціалісти. Тож кожне заняття проходить у цікавій та різноманітній формі. Народна школа допомагає дорослим олександрійцям орієнтуватися в сучасному житті.

До списку новин