загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Осінній авітаміноз? Секрети домашнього лікування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Осінню наш організм ніби впадає в сплячку. Тоді захисні сили потребують певних вітамінів. Пропонуємо вам кілька корисних рецептів для підтримання імунітету.

- Розчинити 2 столові ложки меду в 300 мл кип'яченої води, сік з 1 кг моркви і сік 1 лимона. Все це змішати і випити протягом дня в 3-4 прийоми.

- При авітамінозі, ослабленому хворобою організмі рекомендується пити лікувальний чай. Взяти порівну висушеної трави м'яти перцевої, материнки, чебрецю, звіробою, суцвіть або незрілих ягід малини, плодів горобини звичайної, смородини чорної ( нирки, листя, ягоди), суниці (листя, ягоди), все перемішати, заварювати як чай і пити по склянці 3 рази на день.

- Вітамінний чай з плодів калини має загальнозміцнюючу і заспокійливу дію. Столову ложку плодів заварити склянкою окропу, настояти 1-2 години, процідити. Пити по 1 /2 склянки 2 рази на день.

- Протерти через сито 700 г ягід чорної, смородини і змішати її з медовим сиропом, в 0,5 л кип'яченої води розчинити 6 столових ложок меду. Цю порцію необхідно випити протягом 2 днів.

- Дві столові ложки сушених ягід горобини залити в термосі 0,5 л крутого окропу, настояти 1-2 години, процідити і пити по 1 /3 склянки 3 рази на день як загальнозміцнюючий засіб.

- Вітамінний чай: плоди брусниці - 2 частини, плоди шипшини - 3 частини, листя кропиви - 3 частини. Подрібнену сировину добре перемішати, 4 чайні ложки суміші заварити склянкою окропу, настояти 3-4 години, процідити і пити по склянці 2-3 рази на день.

- Свіжу хвою ялини або сосни зрізати ножем з нержавіючої сталі, обмити холодною водою, дрібно нарізати ножем або ножицями. 4 склянки подрібненої хвої залити 2 склянками холодної води, підкислити, додавши 2 чайні ложки дуже сильно розведеною соляної кислоти і 1 столову ложку оцту. Поставити в темне місце на 3 дні, постійно помішуючи. Процідити і пити по 1 склянці на день.

- Є плоди червоної горобини коли вони дозріли. 1 столову ложку горобини на склянку окропу. Кип'ятити 10 хвилин настояти 4 години. Приймати по 1 /2 склянки 2-3 рази на день разом з плодами.

- 1 столову ложку бруньок або кори осики на 500 гр. окропу. Кип'ятити 10-15 хвилин. Наполягати 3:00 укутавши. Приймати як чай по 1 чашці 3 рази на день, підсолодивши медом.

До списку новин