загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як провести осінній вихідний в колі сім'ї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Осінь — це, напевно, найкрасивіша пора року, сповнена різних фарб та кольорів. Не дивлячись на те, що теплі дні стають все коротшими, а холодні вечори — довший, ви можете досить весело провести осінній вихідний в колі сім'ї.

Інструкція Рівень складності: Легко

 

1 крок

Порядки біля будинку або в саду

 

Зберіть всю сім'ю разом і візьміться за прибирання листя в саду біля вашого будинку. Сгребите всі листи в одну велику купу і покажіть дітям, як можна стрибати по листю, розсипати листя, підкидати їх вгору. Можна навіть організувати змагання «хто збере більше листя».

 

2 крок

Посиденьки біля багаття

Стару листя і траву можна не просто спалити, а зробити це теж сімейним святом. Зберіть біля багаття всю сім'ю. Тут можна смажити картоплю, сало або навіть яблука, нанизавши їх на прутики. При цьому розкажіть своїм дітям смішні історії з вашого дитинства.

3 крок

Сімейні змагання в парку

Насолодіться красою осінніх барв. Можна організувати велосипедні гонки, або просто змагання з бігу або спортивної ходьби. Відмінним розвагою буде також біг між деревами.

4 крок

Поїздка в село

Можна поїхати в село, щоб просто подивитися на сільський пейзаж і посидіти біля багаття поруч з милими тваринами.

5 крок

Осінні розваги

Зберіться з родиною в яке-небудь місце масового розваги, де проводяться різні змагання. Тут ви зможете поділитися на дві команди і позмагатися, хто першим подолає всі перешкоди. Пам'ятайте, що у кожній команді повинен бути доросла людина.

крок 6

Осінні вечори

Організуйте вечір перед телевізором зі «страшними» фільмами або мультфільмами — в залежності від віку ваших дітей. Заздалегідь підготуйте солодощі, наприклад, домашнє печиво з джемом з смородини.

До списку новин