загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

20 жовтня у Львові становитимуть рекорд масовості виконання пісні «Щедрик»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це повідомляє сьогодні, 16 жовтня, прес-служба міської ради.

За її інформацією, 20 жовтня о 14-й годині на Площі Ринок у Львові з нагоди початку співочого шоу «Битва хорів» під гаслом «Заспівай українського «Щедрика» і встанови рекорд країни» пройде масштабний хоровий флеш-моб. Тобто десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та заспівати в унісон.

Однак долучитися до цього флеш-мобу може кожен. Для участі в ньому потрібно вивчити дві українських пісні – «Щедрик» (в обробці Миколи Леонтовича) та «Ой там у Львові» й приєднатися до величезного хору у центрі міста.

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова.

Довідкa:

Проект «Битва хорів» – це шоу каналу «1+1», під час якого змагатися між собою будуть вісім хорів по 15 учасників у кожному.

До списку новин