загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Створюйте позитивну енергетику свого будинку за допомогою пірамід

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про чудеса енергетичних полів єгипетських пірамід написано чимало. Відомо, що вони є потужними випромінювачами енергії в зовнішній простір. Фахівці пов'язують це із загальними фізичними процесами, що відбуваються у Всесвіті.

Астроном Роберт Бьювед, досліджуючи комплекс пірамід в Гізі, визначив, що вони відповідають розташуванню зірок Пояса Оріона, а піраміди Дашурасузір'ю Гиад. Було також встановлено, що внутрішні шахти піраміди Хеопса спрямовані на сузір'я Оріона і на найяскравішу зірку сузір'я Дракона – альфу Дракона. Російські астрономи Н. Глазкова і В. Ланда вирішили вивчити розташування марсіанських пірамід Кідонії з фотографій НАСА. Яке ж було їх здивування, коли виявилося, що піраміди Марса фіксують зірки Ковша Великої Ведмедиці і чотири зірки сузір'я Дракона. При цьому найбільша піраміда Кідонії зафіксувала альфу Дракона. Відомо, що сузір'я Дракона було центральним у стародавніх астрономів. З зіставлення таких неймовірних збігів напрошується висновок, що піраміди Землі і Марса служили навігаційними та енергетичними об'єктами для міжпланетних повідомлень.

Але що цікаво, енергетика пірамід має і дуже потужну внутрішню структуру, яка особливим чином впливає як на живі, так і на неживі об'єкти. Лабораторні дослідження показали, що всередині пірамід зупиняється ріст мікроорганізмів. Продукти, поміщені в піраміду, довго зберігають свою свіжість, а деякі навіть набувають цілющих властивостей і покращують смак. Рослини, що знаходяться всередині піраміди або поруч з нею, краще розвиваються і частіше цвітуть.

Може бути, це – велика таємниця тільки єгипетських пірамід? Виявилося, немає. У всьому винна форма.

У піраміді будь-якого розміру, виготовленої з будь-якого матеріалу (метал, дерево, картон, камінь), для отримання подібного ефекту важливо лише зберегти геометричні співвідношення. Якщо сторону квадрата підстави прийняти за одиницю, то бічне ребро має становити 0,95, а висота – 0,64 від одиниці. У такій споруді відбуваються вражаючі речі. Помістивши всередину піраміди посудину з водою на висоті 1/3 від основи, через деякий час можна отримати цілющу антибактерицидними воду, а продукти в ній зберігаються без холодильника протягом тижня. Насіння ж рослин, полежали всередині, набувають високу активність. Можна зробити курінь у вигляді піраміди і там розлучатися зі своїми хворобами, проводячи в ньому оздоровчі сеанси не більше 15 хвилин на день.

Одним з дуже цінних властивостей піраміди є її здатність очищати простір навколо себе, поглинати різні шкідливі випромінювання, в тому числі електромагнітні та геопатогенні. Причому тут важливий навіть не розмір конструкції, а, як уже говорилося, точність дотримання пропорцій. Безумовно, ніж піраміда більше, тим сильніше її очищаючу дію. Але навіть порожниста глиняна пірамідка висотою в 10 см (всередину поміщають невеликий – 5-7 мм – кристал гірського кришталю) здатна нейтралізувати геопатогенні випромінювання в радіусі до 8 метрів.

Навіть інші предмети, пролежавши в піраміді якийсь час, немов акумулятор, набирають її енергію і потім самі впливають на простір. Найкраще в цій якості працюють камені.

Тому якщо у вас вдома є порожниста пірамідка, то поставте її в одну кімнату, попередньо поклавши всередину невеликий камінь. Ідеально – шунгітовий (детально про нього в наступному розділі), але можна і будь-який інший. Нехай він побуде там 3-4 тижні, потім його вийняти і перенести в іншу кімнату. Тільки покласти цей камінь потрібно, орієнтуючись на сторони світу, так само як він лежав у пірамідці.

Місце для піраміди і каменів потрібно вибирати постійне (ці магічні предмети «не люблять» частих переміщень), подалі від залізобетон-ної арматури, спотворює магнітне поле Землі. За допомогою компаса орієнтуйте осьову NS на основі піраміди точно по лінії північ-південь.

Найефективнішими вважаються зараз піраміди, зроблені з шунгітового каменю. З їх допомогою можна не тільки захистити себе і свій будинок від шкідливих випромінювань, але і приготувати спеціальну пірамідальну воду. По суті, це вже навіть не вода, а біологічно активний розчин, котрий використовують в медицині і косметології. Але робити це можна тільки під наглядом лікаря – біоенерготерапевта. А ось застосування в побутових цілях такої консультації не вимагає. Вологе прибирання за допомогою «живої» води зробить будинок дійсно чистим і здоровим.

Як приготувати пірамідальну воду?

Спосіб досить простий і може бути використаний в домашніх умовах.

Для цього потрібно маленька пірамідка з шунгита розміром 40 х 40 – 50 х 50 мм. Матеріал для виготовлення піраміди повинен бути однорідним і не містити шкідливих включень (наприклад, пірит). Пірамідка ставиться на дно скляної банки місткістю 3 літри, куди заливається вода, що пройшла очищення через побутовий мінеральний фільтр. Потім банку з водою ставиться на світлі і вода настоюється протягом 48-72 годин. Після цього вода стає біологічно активної рідиною, яка перевершує за своєю силою інші різновиди води. Вона готова для зовнішнього та внутрішнього вживання.

До списку новин