загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Користь бурякового соку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для початку варто уточнити, що мова йде про натуральному соку з буряка власного приготування без використання яких-небудь добавок (цукру, солі, спецій).

Основна користь бурякового соку полягає в підвищенні гемоглобіну та поліпшенні складу крові.

Якщо ви вживаєте цільний буряковий сік, то спочатку випробуєте дуже потужний послаблюючий ефект, яким володіє саме буряк. Тому сік не варто пити перед роботою.

Найприємніше у використанні такого натурального соку в тому, що він не має ніяких побічних ефектів. Він просто зробить свою роботу, поступово виводячи шкідливі речовини і токсини, а заодно поліпшить стан крові. Це особливо можуть відчути жінок під час менструацій або клімаксу.

У чому конкретно може бути користь бурякового соку? Дійсно, мало сказати, що буряковий сік корисний мінералами, щоб переконатися в його ефективності. Зокрема, буряковий сік містить навпіл кальцію і натрію, а це дозволяє надлишкам кальцію, які накопичуються в крові, швидше розчинятися. До речі, кальцій затримується в крові через велику споживання вареної їжі, звідси — варикозне розширення вен, гіпертонія, проблеми з серцево-судинною системою.

Буряковий сік зможе полегшити будь-яке захворювання з вище перерахованих, якщо випивати хоча б по склянці на день.

Одна умова — якщо не хочеться його пити, не потрібно себе гвалтувати. Мається на увазі фізична відраза, адже якщо організму сік не потрібен, то він дасть вам сигнали у вигляді сильного блювотного рефлексу або будь-якого іншого сигналу. Головне, слухати такі сигнали саме від тіла, а не з голови, де зібрано дуже багато «корисних» програм.

Ще трохи цікавих фактів, які підтверджують, у чому саме користь бурякового соку. У напої міститься калій, який необхідний для нормального функціонування організму в цілому, а також хлор, який добре очищає печінку, нирки і жовчний міхур.

- Якщо ви піклуєтеся про своє здоров'я і правильне харчування, то вас будь кулінарна продукція має бути якісною і звичайно ж смачною. Замовляйте обіди в офіс або на будинок за кращою ціною.

До списку новин