загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні найнижчі показники гендерної рівності серед країн Європи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всесвітній економічний форум опублікував рейтинг рівноправності статей (Gender Gap Index - GGI) за 2013 рік.

Індекс рівноправності статей розраховується шляхом порівняння можливостей чоловіків і жінок у політиці, побудові кар'єри, оплаті праці, сфері охорони здоров'я (рівень здоров'я і тривалості життя), та інших сферах. Причому до уваги приймається саме різниця в можливостях.

Перший рядок в рейтингу знову залишилася за Ісландією. За нею за традицією розташувалися Фінляндія і Норвегія. У п'ятірку лідерів увійшли також Філіппіни.

З країн колишнього Радянського Союзу Україну обійшли Казахстан (32-е місце), Молдова (52-е), Росія (61-е) і Киргизстан (63-е). Позаду України залишилися Грузія (86-е), Вірменія (94-е) і Азербайджан (99-е).

Серед тих, кому в рейтингу GGI дісталися останні місця, - країни Близького Сходу та Північної Африки. Замикають список Чад , Пакистан і Ємен.

Відзначимо, що в порівнянні з минулим роком Україна не змінила своє становище.

До списку новин