загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бібліотека стала центром спілкування людей пенсійного віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Рівненщині створено осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація пенсіонерів». Засідання осередку відбуваються на базі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки у відділі обслуговування користувачів документами з мистецтва, 3-й поверх.

Ідея згуртувати у стінах бібліотеки людей літнього віку виникла з метою пожвавлення їх життя та спілкування, адже його (спілкування) так не вистачає тим, хто завершив свою професійну карєру. На базі бібліотеки пенсіонери отримають можливість організовувати цікаве інтелектуальне дозвілля та обмінюватися досвідом.

Учасники спільноти - це творчі, талановиті, соціально активні люди різних професій.

На початку кожної зустрічі відбуватиметься знайомство з новими членами осередку. Знайомство переходитиме у жваву бесіду з різних питань, пов’язаних зі здоров’ям і здоровим способом життя, родиною і роботою, дозвіллям і захопленнями. Не дивно, що місцем зустрічей учасники обрали саме бібліотеку – тут, між книгами і альбомами, виставками і майстер-класами, в атмосфері, де панує мудрість і досвід, розум і досконалість вони зможуть заповнити свій вільний час та не почуватися самотніми.

У планах організації – зустріч з художником Валерієм Войтовичем (3 листопада), відвідини драматичного театру, екскурсії до музеїв міста, лекції з питань здоров’я та на духовну тематику, круглі столи та звичайні посиденьки у тісному колі.

Детальнішу інформацію про місце та час зустрічей можна дізнатися за телефонами: 22-21-21, 067-360-85-34, 097-645-38-13.

Тетяна Рижа

До списку новин