загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Еліксир молодості – каша з гарбузом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У давнину гарбуз і пшоно любили, моя бабуся вміла з них цілий обід приготувати: і суп, і котлети, і тушкований гарбуз з грибами. Смачно, корисно та їдять усі залюбки. Давні словяни вважали, що гарбузбожественна рослина, яка гарантує молодість тим, хто регулярно її вживає. Схоже, наші предки були не такі вже далекі від істини.

Дослідження вчених довели: гарбуз продовжує молодість і відновлює здоров’я. Ця рослина — джерело вітамінів і мінералів, котрі позитивно впливають на організм людини. За гарбузом можна вивчати таблицю Менделєєва.

Гарбуз — потужний протионкологічний продукт. Наявність солей калію благотворно впливає на серцево-судинну систему, магнію — на нервову, а заліза — на процеси кровотворення. У ньому є речовини, здатні вивести з організму холестерин, зміцнити нервову систему, нормалізувати обмін речовин. Уживання гарбуза особливо корисно людям похилого віку: він поліпшує водно-сольовий обмін, показаний при ожирінні, неврозах і діабеті.

Але якщо каші й оладки вас не приваблюють, зробіть виняток хоча б для гарбузового соку. Одна склянка на ніч — і приємні сни та радісне пробудження гарантовані!

До речі, пшоно в комбінації з гарбузом — прекрасні ліки від старіння. Така каша корисна всім незалежно від віку. Адже вона активізує імунну систему, зменшує гнильні та бродильні процеси в кишечнику. У зерні пшона —  низка біологічно важливих речовин. Велика кількість калію є чудовим чистильником кишечнику, оскільки виводить із нього токсини, шлаки. Пшоняна каша (на воді!) — чудовий засіб при недокрів’ї, стресах, невралгії, а також для енергетичного підживлення організму.

Погодьтеся, від хвороб і старості застрахуватися не можна, отже, зустрічати їх треба, як то кажуть, у всеозброєнні.

До списку новин