загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові стартувала масштабна виставка робіт сучасних художників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Палаці мистецтв триває сімнадцятий Міжнародний Осінній Салон "Високий Замок-2013". 250 митців подали на відбір загалом більш ніж п'ять сотень робіт.

На виставці можна побачити роботи митців із різних областей нашої країни, а також Польщі, Великобританії, Литви та Норвегії. Близько трьох сотень робіт відібрало журі салону для участі в експозиції. Традиційно у найбільшій кількості презентували живопис і графіку, менша кількість робіт – це дрібна скульптура, кераміка, ткацтво.

За словами художника Петра Сипняка, участь в Осінньому Салоні не так додає художникові популярності, як дозволяє йому глянути на себе збоку. Чимало митці в майстерні просто творять картини, часом організовують особисті виставки, але не бачать, що відбувається довкола. Проте коли митець дивиться на свої роботи з поміж півтисячі інших, то він вже робить відповідні висновки, додав Сипняк.

Окрім цієї експозиції, організатори відкрили виставку "Український плакат у Львові" та виставку творів художника Романа Сельського. Цьогоріч виповнюється 110 років з дня народження цього видатного художника Галичини, тонкого колориста, засновника Львівської художньої школи.

До списку новин