загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікарська рослина мокриця продовжить молодість

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Багато в ній вітамінів «С» і «Е», і рідкісного для рослин вітаміну «К», що регулює згортання крові. Містить вона і мінерали: залізо, магній, мідь, кобальт, які мають вплив на ваш вік.

Настій.

3 ст. ложки трави залити 1 склянкою окропу, настояти 1,5-2 години, процідити. Приймати 3-4 рази на день до їжі по 0,3 склянки. Свіжий сік мокриці приймають по 1 ч. ложці 4-5 разів на день, додавши в нього трохи меду.

Приймати при підвищеному артеріальному тиску та ішемічної хвороби серця, при захворюваннях суглобів і кашлі.

Мокриця знижує цукор у крові. Щодня додавайте її в салати, заправляйте сметаною або рослинним маслом. Їсти вранці натщесерце, і ще 2 рази на день.

Для продовження молодості.

На кілограм нарізаною мокриці - 2 зубки часнику, 1 ч. ложку чорного перцю. Все добре пом'яти рукою, утрамбувати в банку, закрити кришкою, поставити в темне місце на 2 тижні. Збирати мокрицю потрібно коли вона тільки набирає бутони. Приймати вранці натщесерце 1 ст. ложку.

До списку новин