загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Презентовано унікальний вишитий Кобзар

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дві рівненські майстрині створили збірку віршів українського поета Тараса Шевченка, вишиту різнокольоровими нитками.

 Сторінки книги виготовлені з полотна, на якому вишиті вісім творів классика у візерунках. Серед них «Катерина», «Бандурист» і «Циганка-ворожка».

 Автори книги вишивали її трьома техніками: хрестиком, гладдю та стебнівкою. Важить цей перший вишитий в Україні «Кобзар» 3,3 кг. Складається він з 48 сторінок. Робота на книгою тривала рік.

 Одна з авторок унікальної книги Олена Медведєва до цього створювала книги з бісеру, соломи та шкіри. За основу свого нового творіння вона взяла видання 1840 року. 

«Тогочасний правопис кардинально відрізняється від сьогоднішнього. В тогочасній граматиці не з дієсловами часом пишеться разом. Крім того дещо інший вигляд мають окремі літери», - розповідає Медведєва.

Подібні неповторні книги авторки планують створювати і надалі.

До списку новин