загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Новорічно-різдвяне селище на Хрещатику відкриється 8 грудня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новорічно-різдвяне селище, яке взимку розташується в самому серці столиціна Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик, – відкриється 8 грудня. Урочисте відкриття святкового містечка відбудеться о 13:00 біля будівлі КМДА.

Організатори свята підготували надзвичайну програму для відвідувачів. Так, усі охочі тут зможуть купити українські сувеніри, вироби народних майстрів, ялинкові прикраси, міні-ялинки, подарунки до новорічних та різдвяних свят, а також поласувати різноманітними солодощами, чаєм та кавою.

Також на гостей «селища» чекає неймовірний сюрприз – новорічна майстерня українських ремісників, куди запрошуються всі дорослі та діти на майстер-класи із соломоплетіння, валяння та виготовлення солодких іграшок від народних ремісників. Майстер-класи проводитимуться двічі на день у вихідні та святкові дні.

На Хрещатику, біля арки, що виходить на вулицю Лютеранську, для маленьких відвідувачів працюватиме зоо-куточок зі справжніми тваринами та маленькими страусятами.

Також для малечі працюватимуть «телефонні будки», де вони зможуть поспілкуватися з казковими персонажами: Дідом Морозом, Снігуркою, Бабою Ягою та іншими.

На території новорічного містечка розміститься і справжній луна-парк із різноманітними атракціонами.

У вихідні та святкові дні на всіх гостей чекають лялькові вистави, виступи самодіяльних колективів циркового мистецтва, український фестиваль дитячих ансамблів, майстер-класи з виготовлення новорічних та різдвяних традиційних страв.

А для справжніх ласунів організатори містечка влаштують «Фестиваль шоколаду та солодощів», де провідні шоколадні виробники запропонують відвідувачам власноруч виготовити або придбати солодощі ручної роботи.

Напередодні Різдва Христового, 6 січня, гостей селища розважатиме етно-фестиваль «Колядки», під час якого кияни та гості міста зможуть вивчити справжні українські колядки.

Серед розважальних заходів селища також: Фестиваль Вертепів, алея прикрашених новорічних ялинок від зірок шоу-бізнесу, весілля у народному стилі та інші сюрпризи.

Новорічно-різдвяне селище працюватиме з 8 грудня 2012 року до 19 січня 2013 року у будні дні з 11:00 до 21:00, а у святкові та вихідні дні – з 11:00 до 23:00.

У Новорічну ніч та на Різдво Hоворічно-різдвяне селище працюватиме до третьої години ночі та радо зустрічатиме киян та гостей міста.

До списку новин