загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як на Хмельниччині літня бабуся від грабіжника відбилася

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відважна пенсіонерка не лише змогла сама себе захистити, а й невідкладно повідомила про напад до Дунаєвецького райвідділу міліції, що дало змогу правоохоронцям затримати грабіжника за «гарячими слідами».

29-річний чоловік тільки звільнився із місць позбавлення волі. У колонії він повідомив, що після звільнення має намір виїхати до Росії, де проживає його матір, але сам подався у рідне село на Дунаєвеччині, до бабусі. Та не пробувши на свободі і тижня, молодик знову взявся за злочинний промисел.

Перехиливши кілька чарок для хоробрості, зловмисник вирішив залізти у будинок до самотньої пенсіонерки та поживитись її заощадженнями. Але одразу все пішло не так — злодійська вдача відвернулась від крадія з досвідом. Спочатку лиходій розбив одне вікно та заліз всередину будинку, але опинився в кімнаті, з якої не було виходу далі. Однак це його не зупинило — чоловік вибрався надвір, розбив ще одне вікно та заліз уже в іншу кімнату. У цей час прокинулась власниця будинку. Бабуся вийшла на коридор подивитися, що коїться, як на неї одразу накинувся молодик і почав вимагати грошей. Але 73-річна пенсіонерка виявилась не з лякливих — самостійно виштовхала непроханого гостя за двері і одразу подзвонила в міліцію, що дало змогу затримати грабіжника за «гарячими слідами».

Також у ході досудового слідства було встановлено причетність молодого чоловіка ще й до двох крадіжок із місцевих кафе-магазинів. Звичним для себе шляхом через розбиті вікна він проник всередину, але і тут йому не пощастило — в обох випадках виторг за день власниці розважальних закладів перед закриттям забрали, тож горе-крадію вдалось наскребти під прилавками лише кілька сотень. До речі, кілька років тому він уже обкрадав одне із цих кафе, за що якраз-от відбув покарання.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Незважаючи на доволі молодий вік, за ґрати він потрапляє уже в четвертий раз. Цього разу злісному рецидивісту загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

До списку новин