загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Запіканка сирна

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інгредієнти:

сир - 1 кг яйце - 3 шт. борошно - 4 ст.л. цукор - 1-2 ст.л. ванілін - 1 пачка сіль - 1/4 ч.л. розпушувач - 1/2 ч.л. цукати, сушена вишня, ізюм - за смаком

Приготування:

1. Сир, яйця, цукор, ванілін, сіль, борошно, розпушувач, перемішати. Додати цукати, сушену вишню, родзинки (попередньо запарити) і знову перемішати.

2. Форму для кексу (приблизно 10х25 см за внутрішніми розмірами) змастити вершковим маслом, присипати борошном, стряхнути зайве. Масу викласти у форму, розрівняти.

3. Поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на середню полицю і випікати на повільному вогні приблизно 50 хвилин.

4. Коли запіканка повністю зарум'яниться, вимкнути духовку, дати їй охолонути, акуратно вийняти з форми. Потім за бажанням розрізати на шматочки і викласти на блюдо.

До списку новин