загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У 92-річного ветерана спитали, чи є йому 18 років, коли він купував горілку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В магазині дідусеві не продали горілку, бо він не зміг довести, що йому вже є 18 років.

У Великобританії 92-річний ветеран Другої світової війни не зміг купити горілку в магазині, бо в нього при собі не було паспорта.

Як повідомляє The Daily Mail, Тоні Болл, який пам'ятає бої проти гітлерівців у Італії і Північній Африці, зайшов у супермаркет і взяв дві пляшки горілки. На касі продавчиня спитала в дідуся, чи є йому 18 років. "Це що, який жарт?" - запитав здивований пан Болл, в якого старшому онукові вже виповнилося 19, а молодшому 16. "Ми не продамо вам алкоголь, якщо вам немає 18. Тож покажіть паспорт", - з серйозним обличчям заявила продавчиня. На це ветеран війни, в якого не виявилося з собою паспорта, відповів: "Думаю, ваше керівництво знає, куди діти свій товар", - і пішов геть.

Як виявилося, дивний інцидент був не марним. Дідусь пішов по горілку в магазин через дорогу і купив її там навіть дешевше. "Я розумію жарти, але це був точно не жарт", - згадує пригоду пенсіонер.

Адміністрація супермаркету вибачилася перед ним і пообіцяла, що відкладе кілька пляшок для нього, якщо він пробачить і захоче пропустити чарку "з найкращими побажаннями від компанії".

До списку новин