загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мукачівський пенсіонер став жертвою мобільного шахрая

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жертвою мобільних пройдисвітів став уже не один житель нашого краю. Здавалося б, після цих випадків, громадяни повинні насторожитися, щоб не потрапити на гачок до ошуканців.

Черговою жертвою зловмисника став 84-річний мукачівський пенсіонер. Ранкової пори до нього на мобільний зателефонував невідомий чоловік, котрий назвався адвокатом. Відтак повідомив йому «неприємну новину»: нібито його 57-річний син потрапив у аварію. Щоби «зам’яти цю справу» потрібно «всього» 30 тисяч гривень перерахувати на відповідний рахунок в одну з банківських установ. Після перерахунку коштів з «адвокатом» зв’язок зник.

Зрозумівши, що його просто ошукали, потерпілий звернувся у міліцію, котра тепер розшукує мобільного шахрая.

До списку новин