загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прокуратура змусила відшкодувати пенсіонеру 27 тисяч гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прокуратура Полтавського району області захистила права 58-річного пенсіонера, який 3 роки не міг домогтися нарахування та виплати належної йому за Законом пільгової пенсії.

Як повідомила прокурор прокуратури Полтавського району Анна Жулєнкова, чоловік майже 30 років пропрацював трактористом-машиністом на одному із сільськогосподарських підприємств і отримував тисячу гривень пенсії. Але відповідно до ст. 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення» він мав право на пільгову пенсію. Однак підприємство не надавало літній людині довідку про пільговий стаж, а відтак управлінням Пенсійного фонду в районі доплати не проводились.

На захист прав пенсіонера прокуратура заявила 2 позовні заяви. Одна – про визнання дій підприємства неправомірними, інша – про зобов’язання управління Пенсійного фонду України в Полтавському районі нарахувати та виплачувати громадянину пільгову пенсію. Рішеннями суду першої інстанції позовні заяви прокурора задоволені в повному обсязі. У подальшому ці рішення, оскаржені Пенсійним фондом та підприємством, апеляційний суд залишив без змін.

До списку новин