загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Азаров дав суперечливі обіцянки щодо майбутнього зарплат та пенсій для бюджетників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр сказав, що київські бюджетники не отримають зарплат за листопад-грудень, разом з тим він пообіцяв, що всі бюджетники отримають зарплати.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Кабміну запевнив, що всі українські бюджетники вчасно отримають зарплати та пенсії. Разом з тим він переконує, що київські бюджетники не отримають зарплати та пенсії за листопад-грудень 2013. "Лікарі, вчителі, водії тролейбусів, трамваїв, автобусів, всі бюджетники перед новорічними святами залишаються без грошей", - пообіцяв Азаров, говорячи про київських бюджетників.

Після цього він зробив іншу обіцянку:

"На жаль, ми змушені розпочинати новий бюджетний рік без прийнятого Закону України "Про Державний бюджет на 2014 рік". Однак це не позначиться на рівні забезпечення потреб суспільства і не завадить нам фінансувати першочергові видатки, особливо соціального характеру... Всі соціальні виплати: пенсії, зарплати, допомоги будуть перераховуватися в повному обсязі і вчасно. Тому людям не варто хвилюватися", - запевнив він.

Як відомо, Азаров бідкається, що Євромайдан затьмарив успіхи покращень та порівняв протест із дрібницею. Прем'єр обурений тим, що Євромайдан не дав йому показати всю красу покращення в Україні.

До списку новин