загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порядок нарахування зарплати держслужбовцям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів керівним працівникам, спеціалістам і службовцям апарату обласної державної адміністрації установлюються посадові оклади відповідно до затверджених цією постановою схем посадових окладів, надбавка за високі досягнення у праці, або за виконання особливо важливої роботи у розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця та вислугу років.

Виплачується працівникам апарату обласної державної адміністрації відповідно до цієї постанови:

- доплата за науковий ступінь кандидата або доктора наук з відповідної спеціальності у розмірі відповідно 5 і 10 відсотків посадового окладу;

- надбавка за почесне звання „заслужений” - у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

Цією ж постановою передбачено надавати працівникам матеріальну допомогу на вирішення соціально – побутових питань та допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати, а також здійснювати преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи у розмірі не менш як 10 відсотків посадових окладів. (Доплати здійснюються в межах затверджених видатків на оплату праці).

Доплата за вислугу років проводиться з урахуванням доплати за ранг в залежності від стажу:

понад 3 роки - 10 відсотків

понад 5 років - 15 відсотків

понад 10 років - 20 відсотків

понад 15 років - 25 відсотків

понад 20 років - 30 відсотків

понад 25 років - 40 відсотків

Розмір доплати за ранг державного службовця визначається додатком № 57 постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268:

1-й ранг         - 160 грн.

2-й ранг         - 150 грн.

3-й ранг         - 145 грн.

4-й ранг         - 140 грн.

5-й ранг         - 130 грн.

6-й ранг         - 120 грн.

7-й ранг         - 110 грн

8-й ранг         - 100 грн.

9-й ранг         - 90 грн.

10–й ранг      - 80 грн.

11-й ранг       - 70 грн.

12-й ранг       - 60 грн.

13-й ранг       - 55 грн.

14-й ранг       - 50 грн.

15- ранг         - 45 грн.

Крім того, окремим категоріям працівників апарату обласної державної адміністрації нараховується доплата за роботу з таємними документами в розмірі від 10 до 20 відсотків до посадового окладу.

Заробітна плата керівництву апарату обласної державної адміністрації здійснюється у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512, де посадові оклади визначаються залежно від кількості розмірів мінімальної заробітної плати (332 гривні, станом на 01 грудня 2009 року). Крім того виплачується надбавка за високі досягнення у праці в розмірі 90 відсотків від посадового окладу (встановлюється голові ОДА та заступникам виключно з письмового дозволу Кабінету Міністрів України), з урахуванням доплати за ранг. Також проводиться доплата за стаж державної служби від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, доплата за роботу з таємними документами в розмірі від 15 до 20 відсотків посадового окладу, а також доплата за науковий ступінь в розмірі 5 відсотків до посадового окладу.

До списку новин