загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Діти і люди похилого віку – «заручники» складної ситуації в країні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Позиція «підтримати тих, кому найважче» залишається пріоритетом Мінсоцполітики. Як визнала на нещодавній колегії в.о. міністра Наталія Королевська, в нинішніх умовах у держави немає можливості поліпшити соціальний захист для всіх відразу.

«Тому ті соціальні гривні, які вдалося знайти, заощадити, було направлено на допомогу найнезахищенiшим – дітям-інвалідам. Це суть соціальних ініціатив Президента. Також було посилено соціальний захист ветеранів та інвалідів війни. Адже це питання честі - допомогти нашим героям, які ризикували найцiннішим - життям - заради нашої свободи», - нагадала глава відомства.

До речі, мабуть, саме в останні місяці дійсно можна гiдно оцінити роботу всього соціального сектору. «Одна справа - нарікати на те, що і пенсії в батьків маленькі, і путівку на оздоровлення дитини через фонд соцстраху запропонували не на той місяць, на який ми розраховували. І зовсім інше - зрозуміти, що, незважаючи на те, що все відбувається в країні, і цю пенсію принесли вчасно, і для оздоровлення щось запропонували», - поділилася одна з колег-журналісток.  Утримати б ситуацію взагалі...

До списку новин