загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Український музей потрапив у ТОП-14 найкращих в світі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державний музей авіації України потрапив до рейтингу найкращих авіаційних музеїв світу, які демонструють високі досягнення пілотів, інженерів і конструкторів

У рейтингу CNN український музей авіації, що розташований в Києві, посів шосту сходинку, повідомляють українські ЗМІ.

Київський музей - один із найбільших у світі, де зберігається військова техніка. Більшість літаків були побудовані в Радянському Союзі. Серед експонатів - надзвукові бомбардувальники, транспортні літаки і ядерні ракетоносці. Перше місце рейтингу посів музей авіації та космонавтики у Вашингтоні, котрий щороку відвідують майже 8 млн людей. Також до рейтингу потрапили музей повітряних сил Росії, австралійський музей Royal Flying, австрійський Red Bull Hangar-7, що вважається найкрасивішим авіаційним музеєм світу, авіаційно-космічний музей Канади, авіаційні музеї Каліфорнії, Китаю і Польщі, музеї повітря та космосу США та Франції, авіаційний центр Boeing Tour у Вашингтоні, Національний музей повітряних сил США та британський військовий музей Duxford.

До списку новин